Vaš uspjeh je naš cilj

Briga za okoliš i poslovni uspjeh mogu ići ruku pod ruku. Vjerujemo da naša tvrtka može doprinijeti ostvarenju ove vizije uz pomoć tehnološki naprednih i sveobuhvatnih rješenja koja nudimo svojim korisnicima.

Korisnici su nam na prvom mjestu

S našim korisnicima i klijentima razvijamo partnerski odnos i gradimo zajedničku viziju. Za postizanje ambicioznih ciljeva želimo uspostaviti međusobno povjerenje.

Briga za kolege

Zaposlenici su svojim znanjem, kreativnošću i marljivim radom temelj svake uspješne tvrtke. U poduzeću stoga veliku pažnju posvećujemo dobrim radnim uvjetima, osobnim odnosima i radnom okruženju koje je prilagođeno obitelji.
{"cpt":"testimonial","style":"1","columns":"1","show":1,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

Zajedno s našim klijentima ostvarujemo našu viziju

S tvrtkom 3 TAV uspješno surađujemo više od 20 godina.

Započeli smo s uvođenjem njihove prve verzije programa za naplatu komunalnih usluga i nastavili do danas, kada su sva područja poslovanja podržana njihovim informacijskim sustavom IS21. Vrlo dobro funkcionira i integracija sustava IS21 i EBA dokumentnog sustava.

Na dobrim temeljima izgradili smo BI sustav poslovnog izvještavanja i eBIS web portal za krajnje korisnike, čime smo se još više približili našim klijentima.

Poslovne novosti i zakonske promjene stavljaju nas pred stalne izazove iu informacijskom području. Zajedno s timom 3 TAV uvijek smo im na visini.

Posebno smo zadovoljni jer nam njihova fleksibilnost i responzivnost omogućuju nesputanost u realizaciji naših ideja. Osim toga, njihovo iskustvo nam pomaže u pronalaženju optimalnijih rješenja.

mag. Edvard Jug

Komunala Trbovlje - Slovenija, IT menadžer

8 milijuna +

faktura izdanih godišnje

700 tisuću +

aktivnih potrošačkih stranica

1000 +

zadovoljnih korisnika

Sve bolji poslovni rezultati pokretač su našeg razvoja

Naša misija je pružanje integriranih rješenja u području informacijskih tehnologija, namijenjenih podršci svim poslovnim procesima u tvrtki.

Naša visoko specijalizirana vertikalna rješenja za naplatu i proizvodnju prikladna su čak i za najzahtjevnija okruženja.

Vizija naše tvrtke je zadržati vodeću poziciju u Sloveniji na području specijaliziranih rješenja za naplatu i proizvodnju te proširiti tu ulogu izvan granica naše zemlje.

Do danas su nam povjerenje ukazala mnoga velika poduzeća u Sloveniji i Hrvatskoj. S našim programima za masovnu naplatu godišnje se izda više od 8 milijuna računa koji u prosjeku stignu do svakog drugog slovenskog kućanstva.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva u području digitalizacije uspješno pomažemo našim partnerima u prelasku na bespapirno poslovanje, optimizaciji poslovanja, povećanju učinkovitosti i smanjenju utjecaja poslovanja na okoliš.

Stalno postavljamo ambiciozne ciljeve koje želimo ostvariti zajedno s našim korisnicima u partnerskom odnosu i zajedničkoj viziji razvoja prijateljski prema ljudima i okolišu.